Inte varje dag man vet vad man ska skriva här??;/

Det finns sägert en miljon saker man bara vill skriva ner , man har dom i huvudet hela tiden och man memrorerar precis hur man ska skriva och när man väl sitter där så ba Kapott , helt tomt . Lovar, det är jooobbigt.  

En blogg ska vara om ens liv precis ALLT som händer  . Yeah right kul och läsa om någon som går på toa och brukar sitta där en evighet innan man är klar . Im seriosly, har hittat vissa bloggar där dom skriver sånt .
Tror jag själv inte skulle upskatta en sådan blogg där man skriver om exakt allt som händer. Fast ibland kan det vara riktigt kul bara man gör det till spännande läsning.
Men tror nog att beroende på skrivandet och läsandet är hur gammal bloggägaren är. Tror seriöst inte att en 17 årig bloggläsare skriver om hur kul det var att leka med sin barbie och en 8 åring som tex skriver om hur hennes kompisar hjälpt henne på fötterna igen efter hemska saker från när hon var yngre.
Fast nog viss det 8 åringar som är riktigt mogna för sin ålder .
Och igentligen så har åldern verkligen ingen betydelse om hur man skriver på sin blogg . Det finns yngre tjejer/killar än mig som har säkert 5000 besökare VARJE DAG på sin blogg.
Tycker det är riktigt gryyymt att se !
Och även fast du kanske inte har en enormt stoor blogg med massor av besökare så kämpa för din blogg. Du kanske någon gång har de 4000 följarna och 40 komentarerna på varje inlägg som du drömt om!
En sak som jag tycker är vääääldigt negativt med vissa bloggar är att dom ska se ner på dessa som verkligen försöker . Att skriva elaka komentarer och sånt , då har man sjunkit lägst i på min nivå. Riktigt Omoget .
Förstår att man är svartsjuk på dom större , coola bloggarna. Men hur hårt tror du dom inte tar det?
Fast jag förstår att om man har en riktigt stooor blogg så har man blivit stark ,starkare  för att kunna stå imot dessa komentarer . 
Men tänkt dig Ändå för!
Självförtroenden tar år att bygga upp men sekunder att riva ner
Just saying

Håller på att typ döööööö av trötthet . Man blir trött av att rida Ponnie ;) Melli var 100000% duktig men gcbml rrrrr för de blåsiga typ iskalla stormarna som kom på kvällen och den håårda marken i paddocken.Icke san picke att rida på så hård mark.
Och inte heller bra för hennes hovar.
På fredag ska jag kanskekanskekanske hoppträna med henne ;3

Nu ska jag sussa håller fortfarande på och tyyyyp dööööör!

Puss&kram!

                                           
                                                                                     The studio



Kommentarer
hanna

är melli hennes riktiga namn?

2012-03-08 @ 18:55:43
Anna

Den bilden har du inte visat förut jue! Skitfin tjejen<3

Men visst, ponny is tha shiiet! Palla häst ;)

2012-03-08 @ 20:58:27
URL: http://aeap.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MathildaKoskela

16årig hästtjej ifrån Nykvarn. Går barn&fritid i Huddinge.

RSS 2.0