Vad hände?

Litet super inlägg innan jag släcker lampan och ska sova:) Har packat hela kvällen och har bara lite grejer att packa ner innan jag är klar! Hollister tröjorna och mitt fina halsband är nerpackat ! Har ju massa andra klädet också men hollister kläderna är jag mest nöjd över att ha med:) Uppdaterat imorrn !:)

Ååå

Man har packat massor och det känns mer som om man ska vara borta i 2 veckor än 4 dagar...xD

i will fight for you my friend

Medans anna sitter och äter passar jag på att göra ett litet blogginlägg , smart va?;)
Hade en riktigt rolig dag , in och träffa sara i stan .
Äta och snacka girltalk , nomnom!
En riktigt rolig sak att göra enlig mig. Tacobar på torget fick det bli och det var super! Anna gjorde lite senare oss sällskap , ännu bättre ;)
Hahahah kan inte sluta garva åt det , en gammal tant gick till uteserveringen och tog servetter och bara gick därifrån . HAHAHAH x"D
Puss!

Södertälje centrum

Sitter just nu mitt i centrum och äter på en slusch! Gott! Åt förut på tacobar och gick sedan i lite butiker , och nu som sakt sitter vi och snackar lite å dricker slusch! Ska gå och kolla i lite mer butiker innan vi drar hem! Ciao!

Awsome!

Riktigt skönt att bara dra ut och röra på sig! Älskvärt hos mig! Bästa saken ever! Och ha sällskap gör det bättre! Puss på dig Anna! Imorgon drar jag in och umgås med en kompis på stan! Super ! Så uppdaterar ifrån stan ! Puss&kram!

Åååå...

Jeffrey campbell i mitt hjärta ❤

Dagen

Sitter just nu hemma och kollar på tråkig Tv.. Vaknade för kanske 40 minuter sen och ska inte göra någe idag förutom att träna ikväll. Egenträning då! Igår var jag med massa kompisar och bara satt och snacka , hade det riktigt mysigt ! Drog hem vid 2 och då satt jag och snackade med några gäster vi hade till 3 typ ;3

Okeeey the voice....?

Helt mindfuckad... 188 800 säger att det är den 20:de Nätet säger att det är den 20:de Men Facebook säger att det är den 18 ? Asså kan någon typ hjälpa mig?

The vocie

Nu är det såhär att det är värsta musik konserten den 20:de augusti och ska försöka ro ihop ett litet gäng som åker upp dit, Så du som läser och vill följa med , skicka ett sms eller kommentera detta inlägg så planerar vi så fort som möjligt!:) Ju fler desto roligare!

Kommentar

Fick en kommentar om "praktikplatsen" blogg.se är cp så ser inte kommentarerna efter typ en vecka men här kommer svaret: Jag mejlade aud som har massa ridläger under sommaren som ligger på ekerö. KARLSHEM heter ridlägret. Undrade då i Mejlet om det finns möjlighet att få sommarjobba hos dom nästa sommar men man måste praktisera hos dom en vecka denna sommar då man visar om man är något att "ha" till nästa sommar . Och självklar får jag praktikplats veckan jag ska till Göteborg! Asnice! Eller inte....:/ Tack för frågan! Bara att fråga mera så svarar jag så fort och ärligt som jag kan! Kram på dig!

Du❤

Du&jag

Blä

Ja men blogg.se hade helt fuckat upp. Seriöst! Ååå blev så himla sur så ja typ därför har jag inte bloggat-.-" Hahah nu vet ni!

Lalalal

Dagen var väl varit sådär , riktigt varmt och inget att göra så det är väl det som har gjort dagen halvt dåligt! Det bra med dagen var att Weed var här! Pussar på dig! Även fast jag blev lite sur på dig, du lovade ju faktiskt att vara tyst om det där! Nästa gång blir bättre än denna, det kan jag garantera! Iaf Kajsa slaggar i min säng inatt, grrrr! Imorgon sola om det blir fint väder sen drar jag till Calle :) Gonatt!

Ute

Sitter ute i mitt så kallade tält och äter gotti gott! Regnar gör det men annars är det fint ute :) Well, imorgon ska jag nog vara social med någon av mina kompisar, någon som är frivillig och vill umgås med tråkiga mig? Och i helgen drar jag nog till landet , Hemma till tisdag för på onsdag smäller det! Då drar jag härifrån tråkiga Nykvarn 👍

Egypten

Ååå saknar veckan när jag var i Egypten! Åå slippa skolan och ligga och sola varje dag, awsome!

Men okey...

Skitvarmt men ingen sol, jo tack Sverige!

Precis

You dont like me?

Ponny

Red lite dressyr och det gick väl sådär, skritten och traven gick bra men galoppen försökte hon smita hela tiden, bajsponny! Ikväll kommer min kusin och sover över hos mig, asnice! Och imorrn kommer lilla Emilie weed hit!:)

Någon?

Någon som vill hitta på någe typ i helgen ? Bara att höra av er då!

Väntar

Väntar på bussen :)

Dagen

Jo men hade en riktigt bra dag ! Åkte till stallet vid 3 tiden, tänkt hoppa men det var löshoppning i paddocken så de fick man glömma. Så red ut i det gråmuliga vädret själv, min söta lilla ponny var så himla duktig! Var inte alls fjantig eller bockade alls! Ååå vad duktig hon blivit! Imorgon drar jag dit igen och har dressyr lektion! Kram!

Neej!

Självklart får man en praktikplats på världens bästa ridläger veckan man ska till göteborg! JÄVLA BAJS💩👎

Stuff

Har smsat massa och INGEN svarar , Fuck va alla är sociala ikväll!

Jag ska klara mig

Jag ska klara mig , stå på egna ben nu. Hur jobbigt det än är. Och allt jag upplevt senaste året är nog det jobbigaste man kan uppleva och ingen av mina kompisar tror jag förstår hur jobbigt det har varit . Och dom tror att jag mår bra. Jag har funnits där men inte fått något tbx , men jag har sakt det 1000 gånger nu men jag ska fan ändra mig nu. Tänker inte skriva HÄR hur jag ska ändra på mig. Men en sak är att jag ska försöka umgås med dom som VILL umgås med mig och som som inte hör av sig. Hejdå med er för er skiter jag i. YOLO ska det vara nu. Och för mig menar det att festa och ha kul för man lever bara en gång . Ååå har värsta planerna nu i slutet av sommaren och jag ska fan göra mitt liv värt att leva . Jag ska få ny vänner . Göra saker jag aldrig skulle göra om jag var gamla mathilda . Just saying

wtf

Vem är det som klickar in på min blogg 27 gånger under en dag? O.o

Bye

Har nu varit hos pappa några dagar, det har väl inte varit så himla kul utan vänner men annars har det varit okey:) Vi var som sakt varit på Grönan hela gårdagen eller tills 12-13 innan vi drocg till stan och åt / kollade i butiker :) Skulle åkt till stallet idag men vet inte hur det blir, åker imorgon istället tror jag:)

Snart

Säger snart Gonatt för dagen och imorgon drar jag och köper morötter till min busponny och åker därefter med Oscar ut dit:) Lite markarbete i think och sen ska Oskar få skritta av henne lite. Natti!

Äter lite bäär!:)

Ååå det här är så super gott!

Jumphigher?

Har ni någonsin undrat hur jag kom på namnet jumphigher?
Tänkte att det kanske är roligt eller intressant att veta ?;)
Iaf ;
Jag har alltid haft som målintriktning att sikta uppåt oavsett vad , alltid tänka framåt .
Vilka hinder i livet man än stöter på så ska man över dom ,
nu passar ju häst/ridning in lite här också så namnet blev ännu mera passande ;
Jumphigher - hoppa högre . Dvs sikta uppåt (enligt mig)
Så nu vet ni!

Grym'

En av dom bästa ansiksmasker man testat! 2 för 10 på rusta är inte heller helt fel!

Happy

Detta är väl inte helt fel att vakna upp till varje morgon?;)

:)

Säger bara ett ord; VI ÄR SÅ JÄVLA COOLA

Goooodis

Ligger i sängen just nu , kind of död efter dagen. Han faktiskt springa runt i lite butiker men hittade inget som jag ville köpa :c Dock köpte jag faktiskt lite grejor från hm igår i Södertälje . 2 nagellack som man lägger på sitt basic nagellack för att få en glitter lock , en hudkräm och en necesär c:

Paaaasta

Nuuu kom den och ååå vad god den var!

Lund

Det blev bara varmare och varmare under dagen och det var en grym dag att vara på gröna Lund . Liksom morgonen lurade alla att inte åka men vi åkte ändå och vid 1 så hade vi åkt massa så vi begav oss till stockholms innerstad och nu sitter vi på café Bellman och ska äta. Jag har beställt en Sallad, yummi! Hoppas den kommer snart ;3

Grönan !

Ååå lyckan som man får när man ska till Grönan och ingen åker dit eftersom det ska regna fast det är mulet med sol ;)

Morning

Startar dagen med en riktigt good latte från starbucks®

Vara eller inte vara

Att vara en stor bloggare eller inte , det är de som räknas. Jag tror nog verkligen att många vill vara en av dom som har en riktigt känd blogg . Att ha runt 20.000 klicks varje dag och oavsett hur mycket man uppdaterar har man ändå lika mycket . Antingen lika mycket eller mera. Skulle nog också vilja ha en stor blogg men när jag väl tänker efter så hur kul är det att folk ger elaka kommentarer , hittar felen hos en hela tiden, tar ens bilder osv..? Jag tror nog inte det är så himla kul att vara en så stor bloggare då. Självklart att man kan bygga upp självförtroendet men tror nog ändå man mår ganska dåligt . Just saying

Älskar er!

Vill inte alls tänka på den tiden efter 9an , vem är det då som kommer muntra upp mig varje dag ?
Ni kanske inte förstår hur mycket jag älskar er , men det gör jag.
Ni betyder så otroligt mycket för mig mina fina tjejor.
Och åååå vad mycket minnen vi kommer göra 2012-1013 !

Caramelle

Har ni någonsin haft den känslan att ni alltid vet att det är någon som väntar på dig ?
Bara få uppleva allt från ryggen på din trogna vän. Att hon/han alltid bär dig vart du vill .
Och även hur dåligt du mår stoppar den in sitt varma huvud i din famn och man kan nästan höra dom säga:
Jag finns här för dig då,nu och föralltid
nej , du är inte min men jag älskar dig ändå hur mycket som helst galna ponny!






Hejdå!

Nu drar jag till turkland ! Ha det bra!

Smultron

Ja, det har inte hänt något så himla speciellt i veckan . Var hos Calle i tisdags sen efter det tjejkväll hos Sandra , Sov hos Kajsa en natt och sen sov jag en natt i tälje hos min syssling. Ska väl äta frukost /fixa oss innan jag antingen drar ner på stan eller till Östertälje för att ta tåget till dadi. Puss!

I miss u

Drar till tälje för att möta upp bästa syssling, Uppdatering om veckan kommer lite senare!:)

Tack!

Ååå tack mamma för att jag slipper följa med till Skåne!

walla

funderar på att skita i skåne,
ja ni läste rätt .
Ändrade helt mina planer efter jag fick reda på annat så nu kommer jag strejka , eller någon ide på vad man kan göra?

:D

fest?
 

Landet

För er som inte vet hur landet ser ut kommer det komma upp massa bilder när jag varit där för har inga bra bilder förutom på våran sjö/brygga :)

Bläääää!

Klockan är halv 2 och Jag kan inte sooooooova!:/ Faaaaan! Och jag som ska upp vid 7 imorgon :( Iaf imorgon åker jag och Gabbis till landet , spenderar helgen där i mitt underbara paradis!❤ Älskar verkligen den platsen! Puss&kram!

Du&jag ❤

Bra !

Gick upp halv 4 typ , öööööös regnade så dra ut kunde man verkligen inte . Fick bli en timmes liggande i soffan och kolla på film innan jag fixade mig och drog hemifrån. Humöret var inte på topp hemma så istället för att alla skulle klaga på mig så drog jag. Mötte en i klassen som jag snackade lite med innan jag drog till Ica för att handla lite saker som vi behövde. Imorgon blir det att gå upp 7 för att passa cp brorsan och sen vid 1 in till Södertälje för att köpa en bok åt Melli som jag ska skriva i vad jag gör osv med henne:) Uppdaterar innan jag åker till landet imorgon för det är världens sämsta täckning där ute! Ciao!

Skåne

Ja , nästa vecka kommer jag åka till Skåne och vara borta i ungefär 4 dagar. Några vi känner har hyrt ett ganska stort hus som vi ska vara i under dagen , under natten ska vi tydligen sova på en camping men jag sover kvar i huset :) Jag ska försöka vara uppdaterad med lite bilder om ni vill se?;) Ganska skönt väder där, eller inte!

Tja fan!

Självklart när man åker hem så ska bussen stanna i centrum en stund. Och precis när den ska åka så kör polisen in framför och stannar den. En polis hoppar ur och går in i bussen . Går mot mig och ställer mAssa frågor . Är du på rymmen? Vad heter du? Och blablabla, men liksom tjoho! Fast sen åkte bussen och jag kom hem. Hahahah låter ju jättekul men var tvungen att skriva det!;)

Fuck...

Det är med sola tror jag inte kommer hända! Cp väder!

Hemfärd!

Spenderade några timmar hos Gabbis och nu sitter jag själv på bussen . Shit vad tyst det är !:o Men snälla busschauffören lät mig gå på utan att betala , snällt :D Hem sen sova och imorgon vara hos Kajsa och sola kanske? Om det blir fint väder?;)

Ååå nej:(

Du har varit en del av mitt liv i mer än 6 år . Jag såg dig för första Gången när du var en liten bebis och bara skrek efter din mamma. Då kunde jag hålla dig i min handflata. Fast Tiden gick och du växte dig stor, riktigt jävla stor. Ja, jag var liten och hade ingen aning om hur man behandlade katter så ja du har väl fått ditt humör därifrån . Du var en jävla fettklump och nu kan jag inget annat än säga att jag Älskar dig ❤

Ja vi vet!

Ja vi vet att vi är så grymt coooooola!

Tälje jao!

Var i tälje idag! Skulle åkt in med Kajsa men när man ska gå till bussen så ringer jag henne och vad gör hon? JO HON SOVER! Men snäääälllt -.-" Aja åkte in ändå och chillade lite själv , träffade på Jonas och vi köpte en mcflurry och satte oss ute i solen och bara snackade:) Ganska chill faktiskt! Sen hem med bussen och Fota Emma som hade hoppträning, fiiina bilder blev det men kan tyvärr inte visa dom här:/ Hoppas ni har det bra så hörs vi senare!:)

Sool!

Sooooolaaar!

Jaaadu..

Kajsa är uppe i ett jätte stort lan!

Cp

Cp inlägg förut, jo jag vet! Tänkte berätta att vi har fått tillökning i familjen!:)

Tja!

Nej men alltså jag dampade sönder på spelet , Först ägde jag ut alla som jag spelad med men sen sköt en i mitt "lag" mig och då slängde jag ut tangentbordet... RIP Iaf var i stockholm idag och handlade lite hollister kläder och ett paar otroligt sköna jeansshorts på hm (70 :- är inte alls dyrt så passade på att köpa dom!) Var sedan på vero moda och köpte ett armband så TACK EMMA FÖR ARMBANDET! Bästa födelsedags presenten! Riktigt snyggt! (fick ett presentkort av henne så hon har liksom köpt armbandet till mig kan man säga) Www.egf.blogg.se Haft en lyckad dag !;)

Lan...

Mitt uppe i ett stort lan just nu, Hörs senare!

Ååå bästa!

Hollister i mitt ❤

Freeeeedag!!

Ååå jag som ville gå på festen ikväll!:(
Värsta röjer ju med dj och ALLT!
Och så Är man inte ens hemma , Fuck!

Då gör man som mig och åker till Järna och plockar jordgubbar med sin cooola farmor!:)
Iaf pappa kommer sen och hämtar mig så åker vi hem dit och bara chillar!
Funderar på att dra ut och springa med vovven !
Vi hörs !

Bjuder på bilden UTAN SMINK OCH inget fixat hår.
Inte varje dag man ser det;)

Kyssar

Ja , jag vet att jag inte är perfekt.
Jag är långt ifrån att kunna betraktas som en modell.
Jag har massa ärr för att jag har en historia .
Jag är Verkligen inte smal .
Jag har kanske inte det perfekta ansiktet eller det långa håret alla drömmer om.
Jag har både gjort bra saker och otroligt dåliga saker.
Och jag vet att jag skulle kunna sitta och skriva en hel bibel om mina "fel"
men vart jag vill komma med det här inlägget är att oavsett alla dessa fel finns det personer där ute som finns där vid min sida .
Spelar ingen roll vad jag har gjort för dumt eller vad jag har utsatt dom för.
De personerna lämnar mig aldrig oavsett.
Står vid min sida i vått och torrt.

Jag säger det inte ofta men jag älskar er❤ (ni vet vilka det är!)

Puss!

Åååååå jag vill tatuera miiiig nuuuuuuuu!:(
Funderar på att ha ett trohoppkärlek symbol på handleden?
Någon bra ide kanske?

Funderar på att gå och lägga mig så fort som möjligt ska upp riktigt tidigt imorgon för att dra till tälje och umgås med farmor en liten stund :)

Red denna skönhet idag!

Ingen sol, suck...

Typ dööör av uttråkhet på stranden..
Fryser och det blåser , ingen sol så tjoho!

Bu

Dagen börjar så himla bra med punktering!

Du kollade på mig för första gången och redan då förstod jag att det var något speciellt med dig

Just nu sitter jag i soffan och kollar på något tråkigt Simpson program, visst det är faktiskt ganska bra med just det här avsnittet suger eftersom det är från typ 95.
Kul!
Jag gick upp för kanske en timme sen och väntar på att mami ska komma hem så vi kan laga middag och den drar jag hemifrån och kommer hem imorgon:)
Torsdag jobba och sen rida efter det!

Vi hörs! Puss!

Tv i mitt <3

Neej:(

Känns ju så himla kul!
Anna & Emma i söderköping
Kajsa i uddevalla
Och Erika ska troligen till Stockholm om 1 timma:(
Kommer ju ruttna bort i veckan !
Fast på torsdag ska jag nog jobba och fredag ska jag pappa.
Grönan eller åka till stan står det på schemat i helgen :D

Aja ha det bra så länge!

Haha störtskön bild!

Lyckat!

Igår var vi hos några vi känner och hade det bara kul och mysigt!
Slutade med att jag sov över, för jag pallade inte gå hem 5 på morgonen...;)
Iaf vaknade väl ungefär 3 på eftermiddagen och gick upp och åt kebab som dom jag sov hos hade varit och hämtat.
Så nu kvart i 1 är jag på väg hem , HHahahahahah blev lite senare än vad jag trodde dock...
Aja, natti!:)

MathildaKoskela

16årig hästtjej ifrån Nykvarn. Går barn&fritid i Huddinge.

RSS 2.0